dijous, 7 de febrer del 2013

S'inicien classes de llengua àrab al Col·legi La Salle per a tots els infants del municipi

Curs d'àrab a l'escolaLes ofereix l'associació AlMadaa-Horitzons, i duraran del 15 de febrer al 31 de maig
L'Associació Al Madaa Horitzons de Sant Celoni ofereix classes de llengua àrab al Col·legi La Salle com a activitat extraescolar per a l'alumnat de Sant Celoni que ho desitgi amb la voluntat d'iniciar els infants en l'aprenentatge acadèmic de la llengua. Les classes començaran el 15 de febrer i s'allargaran fins el 31 de maig de 2013. S'ofereixen dos cursos: un destinat a infants de P5 a 1r de primària i l'altre a alumnes de 2n a 4t de primària. Els grups són limitats i un s'acabi el procés d'inscripció es confirmarà la plaça.
Dimecres 13 de febrer a les 6 de la tarda tindrà lloc una reunió informativa a l'auditori del Col·legi La Salle. Les persones interessades poden trucar al 691.825.361 (Nehro El Mamouni) o contactar amb almadaa@yahoo.es.
L'Associació AlMadaa-Horitzons de Sant Celoni es va fundar l'any 2004 amb els següents objectius:
  1. Oferir l'aprenentatge de la llengua àrab com a recurs de projecció personal i professional. L'àrab és la 4a llengua més parlada al món (darrera del xinès, l'anglès i l'espanyol) amb més de 280 milions de parlants i llengua oficial de més de 20 països, alguns d'ells potencies econòmiques emergents.
  2. Promoure la convivència i la cohesió social sensibilitzant envers l'enriquiment d'una societat intercultural i establint ponts que promoguin el coneixement i diàleg entre les diferents realitats culturals i socials del municipi.
  3. Fomentar l'enriquiment cultural de Sant Celoni participant activament en la vida cultural i social del municipi i organitzant diferents tipus d'activitats dins el calendari cultural i festiu.


Enllaç de la noticia: http://www.santceloni.cat/document.php?id=10441

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada